Esküvő

Egyéb esküvői szolgáltatások és különlegességek

Igénybe vehetőek különlegesebb esküvői szolgáltatások is, csak a képzeletünk és a pénztárcánk szabhat határt ezeknek. Itt megtaláltok pár olyan esküvői különlegességet, amikkel még szebbé és emlékezetesebbé tehetitek az esküvőtök napját.

Esküvői vendégkönyv

Ez egy maradandó emlék a Nagy Napról. A násznép körbeadja és mindenki ír bele egy-egy jókívánságot, pár kedves mondatot. Évek múltán jó lesz ezeket visszaolvasgatni.

Esküvői gyertyák

A szertartás egyik ünnepélyes pillanata. Ilyenkor két gyertyával közösen meggyújtja az ifjú pár a harmadik gyertyát, szimbolizálva ezzel azt, hogy ettől a pillanattól elkezdődik az új, közös életük.

Esküvői gyerták

Csokiszökőkút

Ez egy nagyon kedvelt esküvői szolgáltatás. Belga csoki melegszik benne, a vendégek gyümölcsöket, piskótákat mártogatnak bele.

csokiszökőkút

Galambröptetés

A galamb a béke és a szeretet szimbóluma. Amikor a szertartás véget ér, akkor az menyasszony és a vőlegény egy-egy galambot röptet fel, ezzel jelképezve a szeretetteljes, boldog közös életet.

Molekuláris konyha

Fizika és kémia segítségével új és szokatlan formában hoznak létre ehető dolgokat. A fő segítségük a különböző különlegességek elkészítésében a folyékony nitrogén.

Koccintás vadhibiszkusz virággal

Pezsgőspoharak aljában a vörösen izzó vadhibiszkusz virág nagyon elterjedt manapság. Ez egy kellemes ízű, ehető virág, vágyfokozó hatással.

hibiszkusz pohár különlegességek

Pillangóröptetés

A galamb és léggömb röptetése után manapság a legelterjedtebb a pillangóröptetés. Ez a szerelem, a tánc, a boldogság szimbóluma. Fontos tudnivaló: 18 C° alatt nem igazán repülnek, így rosszabb időben ez meghiúsulhat!

Esküvői honlap

Egyre elterjedtebb ez az esküvői szolgáltatás. Ilyenkor a párok létrehoznak egy honlapot, ahol bemutatkozhatnak és végigkövethető, hogyan készülnek az esküvőre, feltöltik a fotókat, videókat, élménybeszámolókat. A vendégek itt az első pillanattól kezdve tudnak követni titeket és veletek együtt átélni az eseményeket.

Esküvői varázs
http://www.facebook.com/Eskuvoivarazs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük