Esküvő

Esküvői helyszín

Az esküvőszervezés lépései közül az egyik legfontosabb és legnehezebb feladat az esküvői helyszín kiválasztása. Ha tudjuk az esküvőn részt vevő vendégek számát, akkor egyszerűbb lesz megtalálni a számunkra megfelelő esküvői helyszínt is. Jó pár kérdést tisztáznunk kell, mielőtt elkezdjük a helyszínek böngészését: Milyen típusú esküvőben gondolkoztok? Elegáns, hagyományos, vagy esetleg modern? Milyen jellegű helyszínt kerestek?

Esküvői helyszín költségei

Ha már van ötletetek a lehetséges helyszínekkel kapcsolatban, akkor érdemes az esküvőszervezővel egyeztetni és a következőket is átgondolni, mert ezek nagyban befolyásolják az esküvőszervezés árát:

ga naar website

Milyen létszámú lesz a vendégsereg? Olyan helyszínt érdemes választani, melynek a befogadóképessége arányos a meghívott vendégek számával, hogy ne legyen a tér se túl zsúfolt, se túl kihasználatlan. Milyen típusú menüben gondolkoztok? Van-e lehetőség italcsomag összeállítására? Sok helyen van egy fix italcsomag, fix árral és korlátlan fogyasztással, amit szükség esetén rövid italokkal ki tudtok egészíteni. Van-e elegendő hely a zenekar számára, illetve a tánctér kialakításához? Nem jó, ha kevés a hely táncolni, úgy a vendégeitek sem fogják felhőtlenül jól érezni magukat.

Milyen típusú ültetési rend a legoptimálisabb az adott helyszínen? A távolról érkezett vendégek esetében fontos lehet az is, hogy a szállás megoldható-e az adott helyszínen, vagy esetleg van-e bármi megállapodásuk a környékben lévő szállásokkal? Sokkal jobban érzik magukat a vendégek és a buli is sokkal tovább tart, ha van hol felfrissülniük a ceremónia előtt, és ha van hol kipihenjék magukat, mielőtt haza indulnának. Van-e lehetőség esetleg a helyszínen tartani a ceremóniát is?

Kényelmes és praktikus dolog lehet, ha egy helyszínen kerül megrendezésre a vacsora és az esküvői szertartás is. Fontos arról tájékozódni, hogy az adott esküvői helyszín milyen szolgáltatásokkal, árakkal, extra ajánlatokkal dolgozik.

Lehetőségek

Rengeteg lehetőség van, amik közül választhattok: hotelek, éttermek, hajók, csárdák, bárok és még lehetne sorolni a végtelenségig. Természetesen a választás rajtatok áll, bár nagyban befolyásolhatja az esküvő stílusa.
Mutatok nektek pár gyönyörű budapesti helyszínt, ahol káprázatos esküvőket lehet tartani.

Esküvői varázs
http://www.facebook.com/Eskuvoivarazs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük