Esküvő

Menyasszonyi csokrok

Milyen típusú csokrot válasszunk? A csokor kötésénél többféle módszer alkalmazható. Fő szempont, hogy az esküvő napján a csokor könnyű és hordozható legyen, ne takarja el a menyasszonyt, a csokor fogó része megfelelő nagyságú legyen. Felsorolom nektek a legfőbb típusokat.

Kerek kézi menyasszonyi csokor:

Formája kerek, oldalról nézve egy félgömb, a virágok lépcsőzetesen vannak benne elhelyezve. Készülhet egy vagy többféle virágból is, a színeket és formákat harmonikusan alkalmazva. A lényeg, hogy a legnagyobb legyen a hangsúlyos uralkodó virág a csokorban. Ez a csokor főleg fiatalos ruhákhoz illő csokor, romantikus menyasszonyoknak, de szinte mindenkinek ajánlható ez a csokortípus.

menyasszonyi csokor

Biedermeier csokor:

Ez a csokorforma csak nagyon romantikus esküvői ruhákhoz illik. Itt a virágok nem tudnak vízhez jutni, így jól felszívott és tartós viráganyaggal dolgozik a virágkötő ennél a típusnál.

Csepp formájú csokor:

Ez a típus minden menyasszonynak ajánlható, kortól, testalkattól függetlenül. Nagyon népszerű, sokan ezt a típust választják. Felfelé szélesedik, felül szép körívet ír le.

csepp formájú esküvői csokor

Tűzött menyasszonyi csokor:

Ez azért különleges, mert tűzőhab csokortartóba készül, így ez a csokor tartósabb lehet, mint egy másik technikával készült csokor. Időnként meg lehet öntözni a tűzőhabot, így tudunk gondoskodni a nedvesség utánpótlásáról. Kisebb kerek vagy csepp formájú csokrokhoz való.

danmark-aptk.com

Jellegzetes virágok az esküvői csokrokhoz nemesített, különleges növények. Kedvelt alapanyagok: rózsa, hortenzia, frézia, pünkösdi rózsa

Esküvői varázs
http://www.facebook.com/Eskuvoivarazs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük