Esküvő

Esküvőszervezés a karanténban

Kedves Házasulandók!

Nem kell kétségbe esni, nem kell egyből az esküvő lemondásán gondolkodni. Sajnos jelenleg a koronavírus miatt kialakult helyzet mindenki számára váratlan és új, de kitartással és átszervezéssel minden rendben lesz. Ha az esküvőszervezés 2020 nyarán lett volna esedékes, akkor ebben a bizonytalan helyzetben leghamarabb azt tudnám tanácsolni, hogy őszre próbáljátok meg átszervezni a tervezett esküvőt. Amennyiben úgy gondoljátok, hogy biztosabbnak érzitek, ha 2021-re helyeznétek át inkább, természetesen az is megoldható, sőt talán jelen esetben még jobb is.

A szükséges módosítások az esküvőszervezővel együtt könnyen megoldhatók, részletes átbeszélés után fel tudja venni a kapcsolatot az érintett szolgáltatókkal, hogy ezzel se nektek kelljen bajlódnotok a járvány idején.

Szükséges módosítások

A lefoglalt szolgáltatók jelen helyzetben biztosan megértik, ha szeretnétek a dátumon módosítani. Mindenképp fel kell venni velük a kapcsolatot, mert ha nem jó nekik az új időpont, akkor új szolgáltatókat kell felkutatni. Először is a helyszínnel szükséges beszélni az új időponttal kapcsolatban. Tágabb időintervallumban gondolkozzatok, hogy azon belül minél több lehetséges napot tudjon a helyszín felajánlani important link. Aztán jöhet a többi szolgáltató, tőlük is el kell kérni az összes szabad időpontot a választott időintervallumban, és mindenképp tisztázni kell az időpont áthelyezésével járó feltételeket. (Előfordulhat pl. hogy az ár módosul) 

A beérkezett infók alapján át lehet nézni, hogy melyik szolgáltató marad és melyik helyett kell másikat keresni. Ezután szükséges felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóknak, hogy küldjenek új szerződést. Ha megvannak a szolgáltatók,  az új időpontról a vendégeiteket is lehet értesíteni.

Át kell gondolni mi az amin esetleg módosítani kell a megváltozott időpont miatt. Gondolok itt olyan dolgokra, hogy ha esetleg már hűvösebb időben lesz az esküvő, akkor mindenképp szerezzetek be egy kabátot, zártabb cipőt esetleg. A fényviszonyoknak megfelelően esetleg a programok átvariálása is szükségessé válhat.

Ebben az időszakban – mivel tolódik az esemény – van időtök az eskük és beszédek megfogalmazására, tökéletesítésére.

Esküvőszervezés megkezdése

Amennyiben még most kezdtétek tervezgetni az esküvőt, nem kell teljesen leállni a szervezéssel. Körül tudtok nézni a neten pl. hogy milyen stílusban is gondolkoznátok. Gondolkodhattok azon, hogyan állítanátok össze az ülésrendet (persze ez függ majd a résztvevő vendégek számától, a helyszíntől stb.) Bővebben az ülésrendekről olvashattok itt. Összeállíthattok lejátszási listát, böngészhettek az esküvői játékok között, hogy kiválasszátok a legjobban tetsző játékokat. Kinézhetitek magatoknak a nászút helyszínét. Próbálgathatjátok otthon a karantén ideje alatt a táncot is például.

Persze, ha van egy jó esküvőszervezőtök, akkor nem kell a fent leírt dolgokkal bajlódnotok, akkor ez mind-mind az esküvőszervező feladata, egyeztessetek!

Kitartást kívánok nektek kedves jegyes párok, reméljük hamarosan javul a helyzet és kellemes bulit csaphattok a szeretteitekkel!

esküvőszervezés a karanténban

             

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Veletek vagyunk!

Esküvői varázs
http://www.facebook.com/Eskuvoivarazs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük