Esküvő

Esküvői tippek

Szükséges-e esküvőszervezőt fogadni? Hogyan tud nektek segíteni az esküvőszervező?

Egy esküvő szervezése nehéz és összetett feladat. Nagyon jól jön, ha van segítség, nem kell a szervezéssel fáradnotok és a szolgáltatók sokaságát átlátnotok, kézben tart mindent az esküvőszervező. Így izgalommal telve és nem stresszelve várhatjátok a Nagy Napot! 

Ha esküvőszervezőt fogadtok fel, az segíthet a költségek lefaragásában. Mivel egy esküvőszervező együtt dolgozik profi szolgáltatói csapatokkal így, ha kéritek a segítségét és rajta keresztül szervezitek meg az esküvőt akkor jóval kedvezőbb árakat kaphattok a különböző szolgáltatásokért, mintha egyedül próbálnátok megszervezni azt.

Kapcsolatot tart a szolgáltatókkal, ő köt velük szerződést a megbízásotokból, felügyeli, hogy az események rendben menjenek egymás után, ahogy az a forgatókönyvben meg van írva. Igyekszik a lehető legtöbb kívánságotokat megvalósítani. Az esküvőtök tekintetében az esküvőszervező az egyik legfontosabb kulcsfigura. Egy jó ceremóniamesterrel párosítva biztosak lehettek abban, hogy minden a legnagyobb rendben fog lezajlani.

Esküvőszervezés árak – olcsó vagy drága? Mi kell egy esküvőhöz?

Mondhatnánk, hogy egy menyasszony, egy vőlegény és két tanú, de ennél azért több szükséges. Sokan teszik fel ezeket a kérdéseket és még sok hasonlót, ha képbe kerül egy esküvő szervezése. Az, hogy mi kell egy esküvőhöz sok mindentől függ. Elsősorban olyan dolgokat szükséges végig gondolni, hogy hány főre is tervezünk, milyen stílusú esküvőt szeretnétek, hol lenne a legmegfelelőbb helyszín, egyházi vagy polgári szertartás, zenekar vagy dj, milyen legyen a meghívó, a dekoráció, vőfély szükséges vagy ceremóniamester, milyen legyen a menyasszonyi csokor, kell-e külön dobócsokor és még sok-sok ilyen és hasonló kérdés fog felmerülni szervezés közben. Felmerül a kérdés, hogy akad-e bármi olyan plusz, amit úgy gondoltok, hogy mindenképp kell nektek? Gondolok itt olyan különlegesebb dolgokra, mint galamb vagy pillangóröptetés, csokiszökőkút, molekuláris konyha stb. Ez persze mind-mind plusz költség.

DE, AMIT TÉNYLEG mihamarabb meg kell határozni, hogy MIKOR és HOL szeretnétek megtartani az esküvőt, és HÁNY VENDÉGet szeretnétek meghívni.

Mi az, amin tudtok spórolni, és mi az, amin nem érdemes?

A torta és sütemények tekintetében esetleg a család is be tud segíteni, biztosan akad a családi vagy baráti körben, aki isteni süteményeket tud készíteni számotokra. Amennyiben ez nem megoldható, akkor azzal is tudtok csökkenteni a költségeken, ha egy cukrászdából választotok ki mindent, akkor majdnem biztos, hogy kaphattok némi kedvezményt.

esküvőszervezés árak és költségek csökkentése és esküvői tippek

A ruhán talán nem éri meg spórolni, hisz egyszer van a menyasszony életében, mikor tényleg hercegnőnek érezheti magát. Arra viszont figyelni kell, hogy nem feltétlen a legdrágább és legdivatosabb ruha lesz a legjobb választás. Bérelhetitek vagy vásárolhatjátok is a ruhát, persze a bérlés jóval olcsóbb. Számos szalon ad kedvezményeket például a nagy esküvői kiállításokon, amiből szintén egyre több van.

A fotós a szolgáltatók közül az, akin nem érdemes spórolni semmiképp. Mindennél fontosabb, hogy életetek legszebb napját ne egy amatőr fotós örökítse meg. Ezt érdemes profira bízni. Gondoljatok bele mennyivel jobb lesz visszaemlékezni a nagy napra, ha nem torz, homályos és előnytelen képek és videók köszönnek vissza majd.

 

Esküvői varázs
http://www.facebook.com/Eskuvoivarazs

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük